Tabara de vara cercetasi in Sovata | Sport Ski Club | 0744.381.599

TABARA DE CERCETASI SOVATA

 

Perioada: 29.06-04.07.2019 ( 1350 ron)-destinata copiilor mai mici, pana in 9 ani;o tabara ce necesita o atentie speciala din partea instructorilor-copiii fac primul pas spre castigarea independentei si spre a scapa de „fusta mamei”,maxim 20 de participanti.

Varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani reprezinta perioada din viata copilului in care au loc progrese remarcabile. Prin taberele propuse de noi, incercam sa aducem o contributie dezvoltarii celor mici, dincolo de cadrul educatiei formale de la gradinita si clasa zero.

Activitatea dominanta la aceasta varsta este jocul, pe care si noi il vom exploata in toate formele pentru a-i face pe copii sa revina acasa mai autonomi, mai comunicativi, si de ce nu, mai responsabili.

Nu este prea devreme sa ii implicam pe micii prescolari in activitati outdoor, sa le insuflam dragostea pentru natura si pentru munte. Odata facut pasul ”plecatului de acasa”, restul va veni de la sine sub forma unei frumoase si memorabile povesti.

Activitati preconizate:

-          Drumetii in jurul lacului Ursu-parc tematic

-          Plimbare cu mocanita intre Sovata si Campul Cetatii

-          Cunoasterea animalelor la Ferma de agrement Amenus

-          Adrenalina in parcul de distractii Adrenalin Plus

-          Activitati de salvari de la inec si folosirea barcii pe lacul Bezid

-          Orientare turistica, tipuri de adaposturi

-          Muzeul palariilor de paie din Criseni

-          Notiuni de ecologie

 

Avansul necesar pentru participarea in tabere este obligatoriu pentru retinerea ferma a locului si nu se returneaza decat in cazul unor probleme obiectiv aparute.