Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Continuam o traditie de peste 14 ani in organizarea de cursuri de inot, tenis, schi, tabere de vara si tabere de schi pentru copii, incurajand un mod de viata activ si sanatos.

Prezenta Politica de confidentialitate este menita sa informeze in mod transparent clientii Sport Ski Club SRLprecum si orice persoana fizica ce intra in contact cu noi in contextul  desfasurarii activitatii noastre constand in comercializarea de pachete de servicii sportive, cu privire la modul in care prelucram datele cu caracter personal.Prin urmare, este esential pentru noi sa parcurgeti aceasta Politica de confidentialitate.

 

Calitatea de operator de date o are societatea Sport Ski Club SRL identificata dupa cum urmeaza:

 SPORT SKI CLUB SRL/ CUI 17987012// J08/2362/2005// Str.Artarului nr 2,Bl A12a, Sc A, ap 14, cam 2, Brasov, Jud Brasov//email adi.dulacioiu@gmail.com

Operatiunile de prelucrare de date desfasurate de Sport Ski Club SRL respecta dispozitiile Regulamentului general privind protectia datelor(Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE, in continuare “Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR” si legislatia nationala de implementare.

 

1.Colectarea datelor cu caracter personal

Sport Ski Club prelucreaza date personale apartinand minorilor exclusiv pe baza consimtamantului expres acordat in acest sens de catre parintii sau reprezentantii legali ai acestora, cu respectarea tuturor garantiilor prevazute de legislatia aplicabila.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram ne sunt furnizate de catre reprezentantii legali ai minorilor pe baza formularelor de inscriere la activitati, prin contractul de servicii sportive si prin corespondenta scrisa si telefonica anterioara sau ulterioara incheierii contractului.

Va puteti inscrie copilul la activitati fie completand formularul de inscriere disponibil pe website, fie telefonic, fie trimitandu-ne un mail cu detaliile solicitarii.Ulterior veti fi sunat sau contactat printr-un e-mail, urmand a vi se solicita informatii suplimentare, inclusiv date cu caracter personal.

2.Categorii de date cu caracter personal prelucrate, scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii

Prelucram date cu caracter personal apartinand participantilor:numele si prenumele, codul numeric personal(si alte date apartinand certificatului de nastere sau cartii de identitate), numarul de pasaport(in cazul taberelor externe),numarul de telefon personal(pentru a putea fi contactat prin apel vocal, whats app,SMS, pentru siguranta sa si buna organizare a activitatii sau taberei, date privind competentele sportive.Toate aceste date sunt necesare pentru rezervarea locurilor de cazare, transport,pentru asigurarea rezervarii echipamentului necesar si alte asemenea scopuri inerente executarii contractului de prestari servicii sportive.Temeiurile legale ale prelucrarii acestor date sunt reprezentate de incheierea si executarea contractului de prestari de servicii sportive, conform art.6,alin(1),lit.b) din Regulamentul general privind protectia datelor si, respectiv, indeplinirea oricaror obligatii legale in sarcina Sport Ski Club conform alin (1),lit c).

In plus,Sport Ski Club mai prelucreaza datele privind sanatatea participantilor, asa cum sunt cuprinse in adeverintele medicale(care atesta faptul ca participantii sunt apti din punct de vedere medical sa participe la activitati sau tabara),cu consimtamantul expres al reprezentantilor legali care, voluntar, remit dovada starii de sanatate a copilului.

Aceste informatii ne sunt necesare pentru a face dovada ca participantii sunt apti din punct de vedere medical sa desfasoare activitati sportive si ca nu exista afectiuni susceptibile de a pune in pericol ceilalti participanti.

Pentru a incuraja sentimentul de apartenenta la o echipa, coeziune si autenticitate, precum si pentru a informa prin imagini reprezentantii legali ai copiilor cu privire la buna desfasurare a activitatilor, persoanele responsabile desemnate de Sport Ski Club vor  efectua fotografii si inregistrari video, individuale si de grup din timpul activitatilor. Aceste materiale foto-video vor fi stocate pe dispozitivele Sport Ski Club.

Fotografiile vor fi incarcate pe website-ul Sport Ski Club sau pe paginile administrate de acesta.Reprezentantii legali ai participantilor pot solicita oricand stergerea materialelor foto-video printr-un email la adresa adi.dulacioiu@gmail.com.Sport Ski Club nu raspunde  de distribuirea in mediile online si offline a fotografiilor individuale ale participantilor de catre reprezentantii legali ai acestora sau de catre participantii insisi(in cazul in care acestia au conturi personale pe diferite platforme de socializare)

3.Asigurarea securitatii datelor personale

Ne-am luat toate masurile de siguranta tehnica si organizatorica pentru a asigura protejarea datelor impotriva pierderii, manipularii si accesului neautorizat. Ne adaptam in permanenta masurile de securitate in conformitate cu progresul tehnologic si evolutia acestora Nu uitati ca siguranta utilizarii site-ului web depinde si de corecta utilizare si pastrare a anumitor coduri confidentiale.

Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacat, care este pozitionat in coltul din dreapta jos a browser-ului. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un spatiu securizat. In situatia in care Sport Schi Club SRL hotaraste sa schimbe politica de functionare a site-ului www.ski-instructor.ro, aceste modificari vor fi facute publice in sectiunea „Politica de confidentialitate” a site-ului, fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu prezentul document – „Politica de confidentialitate”, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

 4. Divulgarea si transferul datelor cu caracter personal

Niciuna din companiile afiliate  Sport Ski Club nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei societati comerciale sau organizatii terte care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, cu exceptia situatiei in care va dati acordul direct si prealabil in acest sens.

Orice persoana fizica are dreptul sa solicite informatii care sa indice daca si in ce masura Sport Ski Club prelucreaza date cu caracter personal care ii apartin.In cazul minorilor, drepturile acestora vor fi exercitate de reprezentantii lor legali, conform prevederilor in vigoare.