Activitati sportive de vara pentru copii

Activitati sportive de vara pentru copii | Sport Ski Club | Brasov

Bun venit  la Sport Ski Club, locul unde copiii devin adevarati exploratori ai naturii si ai aventurii!

Suntem incantati sa oferim o experienta unica de vara pentru copii, unde pot descoperi, invata si se pot distra intr-un mediu sigur si stimulant.Cu programe variate si activitati captivante, promovam explorarea, creativitatea si dezvoltarea personala a fiecarui participant.

Copiilor le place viata in aer liber, le place sa zburde, sa se joace,le plac intrecerile.Cu cat ne vom apropia mai mult de ei, cu atat ii vom intelege mai bine si ii vom putea ajuta mai mult.

Ce oferim:

1.Aventuri in natura: In cadrul Taberei de vara Explorer, copiii vor explora frumusetea si diversitatea naturii intr-o serie de activitati outdoor.De la drumetii in padure si explorarea traseelor montane pana la observarea vietii salbatice si construirea taberelor, fiecare zi aduce noi aventuri si descoperiri.

2.Activitati recreative si sportive: Pentru a mentine copiii angajati si activi, oferim o varietate de activitati recreative si sportive, inclusiv jocuri in aer liber, fotbal,volei, tir cu arcul si cu pusca, catarari pe perete natural si artificial. Aceste activitati nu numai ca promoveaza sanatatea si fitnesul , dar si dezvolta spiritul de echipa si abilitatile sociale.

3.Ateliere creative si educationale:Incurajam  creativitatea si explorarea prin atelierele noastre creative si educationale. De la arte si mestesuguri la experimente stiintifice si activitati de gatit, copiii vor avea oportunitatea sa-si dezvolte imaginatia si sa-si imbunatateasca abilitatile intr-un mod distractiv si interactiv.

4.Team Building si leadership: Prin diverse activitati de team building  si proiecte de grup, incurajam dezvoltarea abilitatilor de leadership, comunicare si colaborare.Copiii vor invata sa lucreze impreuna pentru a atinge obiective comune, sa-si exprime ideile si sa-si asume roluri de conducere intr-un mediu de sustinere si incurajare.

5.Siguranta si supraveghere de incredere:Siguranta copiiloreste prioritatea noastra principala, iar echipa noastra de instruire si personal de supravegheresunt instruiti sa ofere un mediu sigursi securizat in timpul intregii tabere.Avem protocoale stricte pentrugestionarea suituatiilor de urgenta si pentru asigurarea bunastariisi confortului fiecarui participant.

Sport Ski Club continua vara , prin activitatile desfasurate, invatarea prin joc.

Prin joc dezvoltam la copii inclinatia de a descoperi si cerceta lucruri noi,cat si preocuparea de aplicare a cunostintelor capatate. Cu ajutorul jocului pregatim copiii pentru viata.

Asadar, cu Sport Ski Club la joc!