Cursuri de schi pentru cei mici

Cursuri colective schi pentru incepatori | Piticii zapezii | Sport Ski Club

Piticii Zapezii

Intr-o ambianta calda si protectoare, unde instructorii nostri stiu sa se comporte cu copiii, a lua lectii de ski nu este o greutate.
Cu noi, datorita unei repartizari optime pe nivele si varsta, chiar si in perioada vacantelor scolare,copiii dumneavoastra va vor surprinde cu rapiditatea progresului lor.
Parinti, ” Piticii Zapezii” este echipa potrivita pentru copiii vostri .Aici vor intalni o atmosfera calda, plina de bucurie, voiosie si divertisment.

Intr-o “lume” rezervata exclusiv pentru ei ,sunt indrumati de o echipa de instructori experimentati si simpatici.

Cu Piticii Zapezii, copiii gasesc atmosfera necesara pentru primul contact cu zapada si pot sa-si insuseasca tehnica skiului prin joaca pe toata durata unui sezon.

Cursuri colective de ski pentru copii din BRASOV/ sezon 2023-2024

Sunt cele mai cautate cursuri de parinti.Noi suplinim acea perioada din zi cand parintii sunt la serviciu iar cei mici pot avea o activitate utila dezvoltarii lor armonioase.

Se desfasoara pe baza de abonament, de doua ori pe saptamana.Cursurile au continuitate pe toata durata sezonului de schi, exceptand vacantele scolare.

Pretul unei sedinte ,incluzand echipamentul de schi(casca, clapari, schiuri, bete)  si transportul pe cablu este de 150 ron.

Reducere pentru frati-10 ron de copil   

Perioada

  • Luni-Miercuri 12.30-16.30,copiii sunt preluati de la gradinitele cu care colaboram si din Livada Postei pentru ceilalti
  • Marti-Joi   12.30-16.30, copiii sunt preluati de la gradinitele cu care colaboram si din Livada Postei pentru ceilalti
  • Vineri 12.30-16.30,copiii sunt preluati de la gradinitele si scolile cu care colaboram si din Livada Postei pentru ceilalti
  • Sambata-Duminica 8.30-12.30,plecare din Livada Postei, revenire in Livada Postei

Durata sedintelor include transportul la partie si retur, echiparea, dezeechiparea si invatarea  propriu zisa.

Transportul, echipamentul (schiuri, clapari, casca, bete) pentru copiii pana la 9 ani,  sunt incluse in pret.(valabil pentru abonamentele din Brasov).

Sunt primiti la curs copiii care au implinit 4 ani.