Cursuri de schi pentru copii | Sport Ski Club | Brasov

CURSURI DE SKI PERSONALIZATE

“Sunteti gata de actiune si abia asteptati sa ajungeti pe partie!
Dar schiatul nu inseamna numai distractie. Sunteti dator fata de dumneavoastra si fata de altii sa schiati in siguranta si cu intelepciune. Natura este bagajul tau… plus pregatirea. Fi gata pentru ski! Fiti un schior prudent si inteligent, numai in felul acesta va veti distra de minune!

Sa fi campion de ski nu inseamna numai sa cobori in viteza. Trebuie sa ai acel curaj de a-ti depasi limitele de fiecare data cand schiezi sa sti ca iti poti dobori de fiecare data propriul record.

Cu instructorii nostri, cursurile de schi, la toate nivelurile, permit imbunatatirea propriei tehnici si destinderea pe zapada.

Lectii individuale de ski/snowboard

  • 1 persoana – 170 RON/ora

Cursuri de grup de ski/snowboard

  • 2 persoane –    155 RON/ora/ persoana
  • 3-5 persoane – 145 RON/ora/ persoana

Functie de numarul de cursanti si numarul orelor dorite, pretul se poate negocia.

Cursuri de ski pentru nivel experimentat

Cursurile  de schi sunt concepute pentru aceia dintre dumnevoastra care schiati la un nivel mediu   si doriti o perfectionare a tehnicii in schiul alpin .Schiul inseamna eleganta, viteza si aventura,toate acestea dobandindu-se dupa parcurgerea unor antrenamente moderne.

Carvingul a adus posibilitati noi si o placere mai mare in schiul alpin, datorita constructiei skiurilor carv cu care se poate schia mai rapid si mai usor. Pentru a schia in siguranta tehnica trebuie asimilata temeinic.

Pentru nivelul experimentat se va face programare separata.