Cursuri de schi pentru copii | Sport Ski Club | Brasov

CURSURI DE SKI PERSONALIZATE

Bine ai venit la Sport Ski Club- locul unde aventura incepe in momentul in care pasesti pe partie.

Suntem o scoala de schi dedicata tuturor celor care doresc sa invete sa schieze sau sa-si imbunatateasca abilitatile existente intr-un mediu prietenos si sigur. Indiferent daca esti un incepator curios sau un schior experimentat in cautare de noi provocari, suntem aicipentru tine, oferind lectii personalizate si ghidare experta pentru a-ti transforma zilele pe munte in momente de neuitat.

Sa fi campion de ski nu inseamna numai sa cobori in viteza. Trebuie sa ai acel curaj de a-ti depasi limitele de fiecare data cand schiezi sa sti ca iti poti dobori de fiecare data propriul record.

Cu instructorii nostri, cursurile de schi, la toate nivelurile, permit imbunatatirea propriei tehnici si destinderea pe zapada.

Lectii individuale de ski/snowboard

  • 1 persoana – 175RON/ora

Cursuri de grup de ski/snowboard

  • 2 persoane –    165 RON/ora/ persoana
  • 3-5 persoane – 155 RON/ora/ persoana

Functie de numarul de cursanti si numarul orelor dorite, pretul se poate negocia.

Cursuri de ski pentru nivel experimentat

Cursurile  de schi sunt concepute pentru aceia dintre dumnevoastra care schiati la un nivel mediu   si doriti o perfectionare a tehnicii in schiul alpin .Schiul inseamna eleganta, viteza si aventura,toate acestea dobandindu-se dupa parcurgerea unor antrenamente moderne.

Carvingul a adus posibilitati noi si o placere mai mare in schiul alpin, datorita constructiei skiurilor carv cu care se poate schia mai rapid si mai usor. Pentru a schia in siguranta tehnica trebuie asimilata temeinic.

Pentru nivelul experimentat se va face programare separata.